Professionel hjælp til bisættelse

Har du brug for hjælp til en kommende bisættelse? Så kan du hos Farum Begravelsesforretning få den rette hjælp, da vi har mere end 80 års erfaring med begravelser og bisættelser, og vi kan også hjælpe dig med at komme igennem denne svære tid.

Her i forretningen ved vi, at det aldrig er nemt at bearbejde sorgen efter et dødsfald fra en nær slægtning eller ven, derfor kan det også være uoverskueligt at skulle forberede en bisættelse. Og her kan vi hjælpe dig med at klare alle de praktiske opgaver i forbindelse med bisættelsen, således du kan fokusere på at komme igennem sorgen sammen med din nære familie.  

Hvad er en bisættelse?

Bisættelse er blevet danskernes foretrukne måde at forlade denne jord på, og op mod 90 procent af københavnerne vælger en bisættelse frem for en traditionel begravelse.

En bisættelse adskiller sig fra en traditionel begravelse på flere måder. Heriblandt at den afdøde vælger at blive kremeret, som sker nogle dage efter ceremonien i kirken. Og omkring en uge efter kremeringen bliver urnen nedsat under en eventuel ceremoni, hvor familien er samlet omkring nedsættelsen af urnen.

Brug for råd og vejledning?

Hvis du har brug for råd og vejledning angående en kommende bisættelse, er vi ikke mere end et opkald væk. Vi kan kontaktes på telefon 44 95 87 91, eller du kan sende os en mail på biss@mail.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest. Vores begravelsesforretning ligger i Farum, men vi dækker også Værløse.

 

Priser på bisættelse