Hvad gør du ved et dødsfald?

Et dødsfald kommer altid bag på os, ventet eller ej, og det kan tage en stor del af vores energi. Derfor kan du med fordel tage kontakt til Farum Begravelsesforretning, for vi hjælper dig igennem den svære tid ved at klare alle de praktiske og juridiske gøremål, der er i forbindelse med et dødsfald.
Dermed får du tid og energi til at bearbejde sorgen sammen med din familie og nære venner, ligesom du også kan være sikker på, at du kan få taget afsked med din kære på en mindeværdig måde.

Få hjælp til det hele

Selvom et dødsfald kan være svær at bearbejde og komme igennem, så står du altid med en række af praktiske gøremål i forbindelse med dødsfaldet. For alt efter om den afdøde ønskede en traditionel begravelse eller en bisættelse, så kræves der forskellige kister, ligesom en bisættelse også kræver en urne, der skal nedsættes efter den afdøde er blevet kremeret.

Vi kan hjælpe dig med alle dele af processen, om det så er det tidlige papirarbejde, eller om du ønsker, at vi foretager bestilling af kister, urner og blomster og koordinerer ceremonien med præsten. Du bestemmer helt selv, i hvilket omfang du ønsker vores hjælp.

Vi er kun et opkald væk

Hvis du ønsker at få hjælp med en kommende begravelse eller bisættelse, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 95 87 91 eller ved at sende os en mail på biss@mail.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest. Vi er din lokale bedemand i Farum og Værløse.

Hvis du har brug mere information kan du downloade vores pjecer her