Hvad koster en begravelse?

Det kan være svært at give et præcist estimat på, hvad en begravelse koster, og det afhænger i høj grad af, hvilken slags begravelse eller bisættelse du ønsker, samt hvilken kiste, urne og ikke mindst sten du ønsker. Hos Farum Begravelsesforretning får du hjælp til mere end blot en kiste, urne eller gravsten, for vi ved hvor svært det kan være at skulle forberede en begravelse, når man er i dyb sorg.  

Med fokus på empati

Når du vælger os til at varetage din begravelse, får du en god og respektfuld behandling, der kan hjælpe dig igennem den svære tid på en enkel og overskuelig måde. Med vores empatiske kvaliteter kan vi være den rette støtte, der kan hjælpe dig og dine nærmeste med at bearbejde sorgen. Vi tager over, når det er sværest for dig og din familie, og vi klarer både det juridiske og det praktiske.

Vi er til for dig, og vi kan med stor erfaring sikre dig, at alle dele af begravelsen eller bisættelsen, helt ned til den mindste detalje, er i orden. Med vores mange år i branchen, kan vi hjælpe dig med at skabe en værdig afsked, som både er unik og personlig, uden det går ud over traditionerne.

Få tilsendt en liste med vores begravelsespriser

Hvis du ønsker at få et prisoverslag på en kommende begravelse, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 95 87 91, eller du kan sende os en mail på biss@mail.dk, så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud, ligesom vi også gerne sender dig en prisliste. Vi er din lokale bedemand i Farum og Værløse.