Find en gravsten lige her

Er du på udkig efter en gravsten, så kan vi hos Farum Begravelsesforretning hjælpe dig med at finde den helt rette sten. Vi har nemlig et stort udvalg af gravstene, som vi får produceret hos vores faste eksterne partner, som har mange års erfaring med gravstene, stenhuggeri og anden udsmykning. Det sikrer dig, at den afdøde får en personlig gravsten, som er både unik, og som holder i mange år.

Gravstene i forskellige materialer

Vi samarbejder med Danske Stenhuggerier, og du kan således få gravstene i et væld af materialer, former og udsmykninger. Du kan blandt andet vælge gravstene i natursten, ligesom du også kan vælge forskellige typer af granit, som både er polerede og ikke polerede, og som har en mere rustik stil. Derudover har du også mulighed for at vælge i mellem forskellige indgraveringer, skrifttyper og portrætter.  

Du bør dog være opmærksom på, at det er den enkelte kirkegård, som bestemmer hvilken eller hvilke slags gravstene, der er tilladt at have på gravstedet. Vi har styr på alle reglerne, og vi kan sagtens hjælpe dig med at finde en gravsten, som overholder kirkegårdens bestemmelser.  

Vi er kun et opkald væk

Du er velkommen til at kigge forbi vores butik i Farum, hvor du har mulighed for at se et lille udvalg af de gravstene, som vi fører. Ellers er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 95 87 91, ligesom du også kan sende os en mail på biss@mail.dk, så vender vi hurtigt tilbage på din henvendelse med et uforpligtende tilbud, ligesom vi også gerne sender dig en prisliste. Vi holder til i både Farum og Værløse.

Se mange flere gravsten i denne brochure.