Har du brug for hjælp til en begravelse?

Hos Farum Begravelsesforretning yder vi kompetent begravelseshjælp, og vi ved at et dødsfald altid kommer uventet – om du har været forberedt på det eller ej. Det betyder derfor også, at du måske ikke har den fornødne energi til at forberede en begravelse.
Det er her, vi kommer ind i billedet, for vi har stor erfaring med at yde begravelseshjælp siden 1935, og vi kan hjælpe dig med at få sagt et mindeværdigt farvel til din kære på en respektfuld måde. 

Få en mindeværdig afsked

Der er mange løse ender, der skal knyttes, når en af vores kære forlader denne jord, og derfor vælger mange en person til at varetage alle de praktiske og juridiske opgaver, der måtte opstå i forbindelse med en kommende begravelse.

Vi klarer alt fra anmeldelse af dødsfaldet til de offentlige myndigheder, ligesom vi også håndterer al kontakt med præst og stenhugger, og sørger for både bestilling af kister og gravsten. Dermed kan du fokusere på at komme igennem sorgen med din familie uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske med den endelige afsked i kirken eller kapellet.

Uforpligtende rådgivning

Vi er kun et opkald væk, hvis du har behov for uforpligtende rådgivning angående en begravelse, eller hvis du har brug for dygtige fagfolk til at klare alle de praktiske opgaver. Du kan ringe til os på telefon 44 95 87 91, eller du kan sende os en mail på biss@mail.dk, og vi vil vende tilbage på din besked. Vi er din lokale bedemand i Farum og Værløse.

 

Priser på begravelse