Et stort udvalg af blomster til begravelsen

Er du på udkig efter en begravelsesbuket eller båredekoration? Så kan du hos Farum Begravelsesforretning finde et stort udvalg af smukke blomster og kranse til både begravelser og bisættelser. Med en flot krans i gran eller en smuk buket med den afdødes yndlingsblomster får du sagt det sidste farvel på en respektfuld måde.

Hele vejen igennem livet giver vi blomster til dem vi holder af, og alle vigtige begivenheder i livet – om det så er barnedåben, konfirmationen, brylluppet eller den svære afslutning på livet, har blomsterne været en fast dekoration og gave. For en buket blomster kan hjælpe os med at udtrykke os, når vi har svært ved at finde de rette ord – især til en begravelse. 

Vi har fast samarbejdspartner

Vi samarbejder med Flowering, som har leveret smukke blomster til en hver anledning siden 1958. Det betyder også, at du kan få den rette blomsterdekoration til begravelsen eller bisættelsen, uanset om det er en bårebuket, begravelsesdekoration eller blot nogle nedkastningsroser, som du ønsker.  

Hvis du ikke ved, hvilken slags buket eller blomster du skal vælge, så kan vores blomsterdekoratør hjælpe dig med at kreere den helt rette buket eller krans, som afspejler den afdødes personlighed og stil. Du har ligeledes også mulighed for at tilføje en sidste hilsen til buketten eller kransen, som bliver trykt på et flot silkebånd.

Tag kontakt

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rette begravelsesbuket eller båredekoration til begravelsen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 95 87 91, eller du kan sende os en mail på biss@mail.dk, så vil vi svare tilbage på din henvendelse snarest muligt. Vi holder til i både i Farum og Værløse.

Flowering

Besøg vores samarbejdspartners hjemmeside her: Flowering