Brug for hjælp til valg af kiste?

Står du og skal finde en kiste til en af dine nærmeste? Så kan du hos Farum Begravelsesforretning finde en kiste, da vi fører et stort udvalg af, der kommer i forskellige materialer og farver, og som er lavet til både bisættelse og traditionelle begravelser.
I forretningen fører vi et stort udvalg af kister fra Fuglebjerg Kistefabrik, der leverer 100 procent danskproducerede kister, som du har mulighed for at designe og farvelægge, således kisten afspejler den afdødes personlighed og stil.

Vi har et stort udvalg af kister til begravelse

Det er forskelligt fra person til person, om man ønsker en traditionel begravelse med ceremoni i kirken og efterfølgende en begravelsesceremoni på kirkegården, eller om man foretrækker at blive kremeret og efterfølgende nedsat i en urne.  

Uanset om du ønsker at blive kremeret eller begravet, er det et lovkrav, at den afdøde lægges i en kiste, og her er den traditionelle hvide kiste med få detaljer et foretrukket valg. Den hvide kiste var frem til 1900-tallet, egentlig kun for de velstillede, da kisterne var ganske kostbare, men i takt med at klasseskellet er mindsket, så er den tvide kiste blevet et valg for de fleste danskere.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har behov for hjælp til at finde den rette kiste, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 95 87 91, eller du kan sende os en mail på biss@mail.dk, så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud, ligesom vi også gerne sender dig en prisliste over de forskellige kister. Vi er din lokale bedemand i Farum, men vi dækker også Værløse.