Om os – Farum Begravelsesforretning

Selvom der selvfølgelig er stor sorg og smerte forbundet med begravelser og bisættelser, ser vi det som vores fornemmeste opgave at skabe plads, tid og rum til de svære følelser. Som bedemænd kan vi hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser, og mens nogle pårørende ønsker at stå for alle de praktiske foranstaltninger, kan selv den mindste opgave synes uoverskuelig for andre. Hos os er det underordnet, hvor meget eller hvor lidt, du har brug for hjælp til. For som en pålidelig, professionel og tryg begravelsesforretning mener vi, at begravelser, bisættelser og håndteringen af disse, skal foregå på dine og din families præmisser. Så uanset om I har brug for uforpligtende vejledning eller søger en begravelsesforretning, der diskret og effektivt kan håndtere alt i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, står vi klar til at hjælpe dig med at give afdøde en værdig afsked, som kan være et rart og smukt minde for dig og din familie.

 

Lokalforankret familieforetagende

Her hos Farum Begravelsesforretning har vi i snart tre årtier håndteret begravelser og bisættelser for mange af byens borgere. Men selvom åbningsåret hedder 1994, begynder vores historie langt længere tilbage. Vi er nemlig en filial til Birkerød Begravelsesforretning, som blev grundlagt i 1935. Selskabet er siden 2003 blevet drevet af brødrene Henning og Brian Sørup, som købte det af deres forældre Brithe og Erik. De to brødre har arbejdet som bedemænd siden hhv. 1989 og 1996, og deres farfar havde også en begravelsesforretning i Lyngby. Så bedemandsfaget løber altså i den grad i brødreparrets årer. Vi sætter en stor ære i vores families historie, og vi er ikke kun stolte af vores faglighed, men også af vores årelange tætte tilknytning til lokalmiljøet. Vi værner om vores ophav og opland, og som tredje generationsbedemænd kan du altid vide dig sikker på at få en empatisk, respektfuld og kompetent behandling.


En god og tryg oplevelse i en svær tid

At alle får en god oplevelse, når de vælger os til at håndtere begravelser og bisættelser, er naturligvis alfa og omega for vores selvopfattelse. Netop derfor er vi også medlem af Danske Bedemænd, der er de uddannede bedemænds brancheforening. Som begravelsesforretning får vi uvurderlig viden og et godt netværk af kollegaer, samtidigt med at vi tilføjer en ekstra sikkerhed til vores i forvejen trygge rammer. Gennem medlemskabet kan vi nemlig tilbyde dig og din familie en fordelagtig garantiordning, lærerige brochurer og en ekstra sikkerhed for din oplevelse hos bedemanden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Farum Begravelsesforretning.