På udkig efter en urne?

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette urne? Så kan du hos Farum Begravelsesforretning vælge i mellem et stort udvalg af urner til bisættelse, som kommer i mange forskellige farver og materialer.

Det er for mange mennesker et personligt valg, om man ønsker at blive begravet eller bisat, men det er blevet mere populært at blive kremeret frem for en traditionel begravelse, og faktisk vælger cirka 90 procent af københavnerne at blive kremeret og lagt i en urne fremfor den traditionelle begravelse.

Kun fantasien sætter grænser

Vi leverer urner fra Fuglebjerg Kistefabrik, og du kan derfor vælge i mellem et utal af forskellige urner i alskens farver, udformninger og materialer. Du kan blandt andet vælge urner i plantefiber, voks, naturmaterialer og biodynamisk materiale, der alle kan nedbrydes i løbet af 10 år. Derudover har du også mulighed for at vælge urner i ikke nedbrydelige materialer, som jern, kobber, stentøj og forskellige lertyper. 

Vær dog opmærksom på, at det er den afdødes gravsted, der i sidste ende bestemmer hvilken slags materiale, urnen skal være i. Blandt andet skal alle urner i en fælles gravplads være udført i nedbrydelige materialer. Alle disse regler har vi styr på.

Kontakt os

Hvis du har behov for hjælp til at finde den rette urne til en kommende bisættelse, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 95 87 91. Du kan også sende os en mail på biss@mail.dk, hvis vi ikke tager telefonen, så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud, ligesom vi også gerne sender dig en prisliste. Vi er din lokale bedemand i Farum og Værløse.